Deskundige vakmannen voor uw verbouwing

Voor een vakkundige verbouwing in Hilversum en omstreken kunt u terecht bij Onderhoudsbedrijf H. Stricker. Met onze hulp maakt u verhuizen overbodig en geniet u spoedig van extra leefruimte en wooncomfort. Wij doen er alles aan om u thuis te laten voelen in eigen huis en realiseren uw droomhuis in een mum van tijd.

Geef uw verbouwing uit handen

Een woning verbouwen wint jaar na jaar steeds meer belangstelling ten opzichte van het bouwen van een volledig nieuwe woning. De hoofdreden hiervoor is de mogelijkheid om de verschillende werkzaamheden uit te spreiden. U hoeft minder (of niet) te lenen door sommige werken pas uit te voeren als u weer wat extra gespaard heeft. Zo bepaalt u geheel zelf wanneer een bepaalde verbouwing exact gebeurt en houdt u de regie in eigen handen.

Uiteraard brengt verbouwen vaak ook heel wat zorgen met zich mee. Veel van die zorgen kunt u voorkomen door de vakmensen van Onderhoudsbedrijf H. Stricker in te schakelen. Wij zorgen namelijk voor probleemloze en vlotte verbouwingswerken die tot in de puntjes afgewerkt zijn.

Probleemloze verbouwingswerken

Na een analyse van de werken bezorgen wij u een persoonlijke offerte, rekening houdend met het beschikbare budget. Zodra u akkoord gaat, bekijken wij onze planning en spreken wij een startdatum af. Op die manier weet u precies wanneer uw werken starten en kunt u alle voorbereidingen doen die u zelf wenst. Uw huis verbouwen hoeft niet langer een maandenlange strijd vol stress te zijn. Kies gewoon voor H. Stricker in regio Hilversum en ontdek hoe snel en probleemloos verbouwingswerken kunnen lopen!

Schakel ons ook in voor uw verbouwing en contacteer ons via het contactformulier onderaan de pagina. Bellen naar het telefoonnummer 06-12999535 is natuurlijk tevens mogelijk. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte verbouw.

Onderhoudsbedrijf H. Stricker

voor al uw woningrenovatie, verbouwing en uitbouw

Contactformulier

Ons adres