H. Stricker is hét adres om uw kozijnen te plaatsen

Bent u op zoek naar een geschikte partner om uw kozijnen te plaatsen in Hilversum of omgeving? Klop dan aan bij Onderhoudsbedrijf H. Stricker! Door heel de regio plaatsen wij graag kozijnen bij u thuis. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze snelle service geniet u spoedig van een eindresultaat geheel naar uw wensen.

Kunststof en aluminium kozijnen

Bij Onderhoudsbedrijf H. Stricker zorgen wij voor de levering en plaatsing van kozijnen. U kunt bij ons diverse materialen verkrijgen. Velen kiezen voor kunststof, vooral door de lange levensduur van dit materiaal. Daarnaast zijn kunststof kozijnen steeds populairder vanwege het lage onderhoud en de ideale prijs-kwaliteitverhouding. Ook aluminium kozijnen hebben een leuke prijs en zijn duurzaam. Ze hebben een modern uiterlijk, zijn sterk en roesten niet. Bovendien nemen ze in tegenstelling tot kunststof geen vocht op.

Te allen tijde zorgen we voor een snelle en vakkundige kozijnmontage en een nauwkeurige afwerking. Wij staan niet voor niets bekend om ons raamwerk van topkwaliteit. Ontdek het zelf door contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden omtrent kozijnen plaatsen.

Laat Onderhoudsbedrijf H. Stricker ook uw kozijnen plaatsen en maak snel een afspraak. U kunt bellen naar 06-12999535 of het contactformulier onderaan de pagina invullen. In omgeving Hilversum komen we met genoegen bij u langs.

Onderhoudsbedrijf H. Stricker

voor al uw woningrenovatie, verbouwing en uitbouw

Contactformulier

Ons adres